Gratar ceramica Kamado BBQ, 18 inch, negru, cu alimentator aschii de fum Review si Pareri

Gratar ceramica Kamado BBQ, 18 inch
0
(0)

Kamado BBQ este un gratar de gradina realizat din caramica ce prezinta un diametru de 46 de cm sau 18 inch. Este excelent pentru a fi folosit in aer liber, iar cu ajutorul sau puteti intreprinde o multitudine de activitati culinare.

Gratarul Kamado BBQ este un produs ce permite sa afumati, coaceti, prajiti, uscati sau sa preparati legume si carne pe gratar foarte usor si rapid. Totodata, permite reglarea temperaturii de gatit intre 10 si 420 de grade Celsius. O caracteristica speciala a acestui dispozitiv se refera la existenta unui slot amplasat in fata gratarului ce permite alimentarea aschiilor de lemn fara a deschide capacul si a deranja echilibrul critic de oxigen si temperatura. Acesta imbunatateste procesul culinar, iar preparatele devin mai gustoase.

Gratarul ceramic permite afumarea, coacerea, prajirea, uscarea sau prepararea pe grill ajustand fluxul de aer, utilizand caldura directa sau indirecta. Temperatura de gatit poate fi reglata de la 10 pana la 420 de grade Celsius.

Puteti prepara pizza absolut delicioasa similara cu cea pregatita in cuptorul cu lemne. Mai mult decat atat, aveti posibilitatea de a coace paine, de a prepara rata Peking, terci rusesc de ovaza, prajituri sau supa crema. In acelasi timp, puteti folosi gratarul si pe post de afumatoare, materialul ceramic avand proprietati izolatoare, ceea ce permite un control precis al temperaturii.

In laterale, beneficiaza de doua masute unde puteti depozita ustensilele de care aveti nevoie in timpul gatitului. Totodata, este un produs usor de folosit si foarte practic.

Este compatibil cu o multitudine de accesorii pe car ele puteti achizitiona separat, cum ar fi rotisorul Kamado, termometrul digital wireless, ciocanul pentru fragezire carne, sistem de gatire divide si cucereste, deflector caldura, aprinzator electric pentru carbuni, gratar dublu, suport pentru pui, tava semiluna din fonta, suport gratar, cutit pentru pizza, suport pentru coaste, husa pentru ploaie, accesoriu tip gheara, suport ardei, dispozitiv aprindere carbuni, manusi, cleste pentru BBQ si suport gatit pui.

Vezi detalii si pret

In concluzie, gratarul Kamado BBQ este un produs foarte bine realizat ce ofera o mare varietate de posibilitati pentru a prepara o multitudine de tipuri de alimente si retete. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca este un produs bine realizat, cu ajutorul caruia au pregatit mai multe feluri de mancare, iar de fiecare data au fost multumiti. Suprafata de gatit este generoasa, iar produsul este usor de folosit si de intretinut. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *