Gratar ceramica Kamado BBQ, 22 inch, negru, cu alimentator aschii de fum Review & Pareri

Kamado BBQ este un gratar de gradina foarte bun si versatil, cu ajutorul caruia puteti prepara o multitudine de retete. Este un model special gandit pentru circa 6-8 persoane, astfel ca va va permite sa preparati mai multe portii in acelasi timp. Cu ajutorul acestuia puteti afuma, coace, praji, usca sau prepara fripturi si legume pe gratar printr-o simpla reglare a fluxului de aer si prin utilizarea caldurii directe sau indirecte.

Gratarul Kamado BBQ este un model realizat din ceramica ce are capacitatea de a atinge temperaturi cuprinse intre 10 si 450 de grade Celsius. O caracteristica foarte importanta a acestui produsd consta in exsitenta unui slot optional amplasat in partea din fata a gratarului ce permite alimenetarea schiilor de lemn fara a deschide capacul si a perturba echilibrul de oxigen si temperatura din interior. Acesta are rolul de a imbunatati procesul culinar si de a oferi alimentelor un gust mai bun.

Fiindca exista posibilitatea reglarii temperaturii si a fluxului de aer, aveti posibilitatea de a prepara grill, a afuma, praji sau coace, in functie de preferinte. Mai mult decat atat, puteti utiliza mai multe tipuri de ombustibil precum carbunii de lemn, brichetii din carbune sau brichetii din lemn.

Fripturile vor fi infuzate cu aroma de carbuni, capatand astfel un gust autentic. Gratarul este gata de utilizare in doar 15 minute, ceea ce va va ajuta sa salvati timp.

Puteti folosi gratarul Kamado si pe post de cuptor de pizza sau puteti prepara cu ajutorul sau si alte retete delicioase precum rata Peking, terci rusesc de ovaz, prajituri, supe crema sau puteti prepara paine de casa. Nimic mai simplu!

Materialul ceramic din care este realizat gratarul asigura proprietati izolatoare foarte bune, permitand un control precis a temperaturii chiar si atunci cand gatiti la temperaturi mai scazute. Fie ca preparati curcan, pui, miel, porc, peste si asa mai departe, veti obtine o friptura suculenta si aromata. In plus, cu ajutorul acestuia puteti usca sau gati la grill diverse tipuri de carne.

In cazul gratarelor conventionale si a afumatoarelor de carne, se recomanda inmuierea aschiilor de lemn in apa pret de 30 de minute inainte de a le adauga in foc. Acest lucru impiedica sa ia foc si sa arda fufmul pentru a mentine aroma necesara.

Ceea ce trebuie sa faceti in cazul acestui produs este doar sa le adaugati in afumatorul Kamado, folosind instrmentul de alimnetare cu aschii. Este foarte usor de folosit; trebuie sa puneti bucatile mici de lemn in strmentul de alimentare cu aschii, scoateti capacul din partea din fata a gratarului, glasati unealta prin alimentator si rasuciti instrumentul pentru a arunca aschiile pe foc. In final, scoateti accesoriul si puneti capacul la loc.

Optional, gratarul este compatibil cu mai multe accesorii si anume: rotisorul Kamado, termometrul wireless digital, ciocanul pentru fragezirea carnii, piatra de copt pizza, sistemul de gatire Divide si cucereste, defectorul de caldura, aprinzatorul electric pentru carbuni, gratarul dublu, suport pentru pui, tava seminluna din fonta, suportul de gratar, cutitul pentru pizza, suportul pentru coaste, husa pentru ploaie, accesoriul tip gheara, suportul de ardei, dispozitivul de aprindere cabuni, gratarul cu deflector de caldura, instrumentul de cenusa, manusile, clestele pentru BBQ si suportul de gatit pui.

Vezi detalii si pret

Asadar, Kamado BBQ este un gratar de gradina eficient si foarte versatil ce ofera o multitudine de posibilitati. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca au incercat sa prepare mai multe retete si tipuri de alimente, iar de fiecare data au fost multumiti de rezutat. Totodata, confirma faptul ca produsul este bine realizat, mesele laterale ii ajuta sa aiba la indemana ustensilele necesare in timpul gatitului, iar rolele de transport le permit transportarea facila si fara efort dintr-un loc in altul. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *