Gratar de gradina ceramic Kamado, portabil, tabletop ,16″ | Review si Pareri pertinente

Gratar de gradina ceramic Kamado, portabil, tabletop ,16"
0
(0)

Gratarul ceramic Kamado este o varianta excelenta pentru orice familie, ce ofera o buna portabilitate si o flexibilitate foarte mare. Spre deosebire de gratarele clasice de gradina, acest produs permite preparearea diverselor retete in mai multe moduri, iar diametrul de 16 inch ofera posibilitatea de a pregati intre patru si sase portii simultan.

Modelul in discutie ofera o rezistenta excelenta la temperautri ridicate, iar pentru ca se inchide ermetic, umiditatea mancarii este pastrata mai bine. Intervalul de temperatura la care poate fi folosit este cuprins intre 10 si 400 de grade Celsius, putand fi folosit cu succes pe post de grill, pentru coacere sau slow cooking. Se aprinde usor, in doar 15 minute si este pregatit de treaba.

Folosind gratarul Kamado puteti afuma, coace, praji, usca sau gati pe grill doar prin reglarea fluxului de aer si prin utilizarea directa sau indirecta a caldurii. Totodata, puteti utiliza mai multe tipuri de combustibili, precum lemn, bricheti din carbune sau lemn.

Puteti folosi acest gratar is pe post de cuptor de facut pizza. Mai mult decat atat, puteti pregati cu ajutorul sau si alte retete speciale cum ar fi rata Peking, terciul rusesc de ovaz, prajituri, supe crema sau puteti coace paine. In plus, folosindu-l pe post de afumatoare aveti posibilitatea de a afuma carne sau peste foarte usor. Totodata, puteti utiliza pe post de grill sau puteti usca diferite tipuri de carne.

Optional, puteti achizitiona si alte accesorii utile cu care este compatibil acest produs, printre care: rotisor, termometru digital wireless, ciocan carne, piatra de copt pizza, sistem de gatire divide si cucereste, deflector caldura, aprinzator electric pentru carbuni, gratar dublu, suport pentru pui, tava semiluna din fonta, suport gratar, cutit pentr pizza, suport pentru coaste, husa de ploaie, accesoriu tip gheara, suport ardei, dispozitiv aprindere carbuni, gratar cu deflector de caldura, instrument cenusa, manusi, cleste pentru BBQ si suport pentru gatit pui.

Modelul in discutie masoara 54 cm inaltime, 49 cm lungime si 48 cm latime avnad o greutate de 24.5 kg.

Vezi detalii si pret

In concluzie, gratarul de gradina Kamado este un model ce ofera o flexibilitate foarte buna, putand opta pentru mai multe moduri de a gati diverse alimente. Cumparatorii sunt incantati de el si confirma ca isi face treaba excelent, timp in care este suficient de spatios pentru a  prepara mai multe portii, dar si usor de folosit si de intretinut. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este foarte bum.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *