Gratar ceramica Kamado TOP, model Diamond, fix, 15 inch, Negru | Review si Pareri pertinente

Gratar ceramica Kamado TOP, model Diamond, fix, 15 inch, Negru
0
(0)

Kamado TOP model Diamond este un model de gratar realizat din ceramica fabricat dupa standarde de calitate, atat in ceea ce priveste componentele cu care a fost prevazut, cat si partea de design. Vine la pachet cu numeroase avantajoase, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material pe care l-am pregatit.

Gratarul Kamado TOP model Diamond prezinta o parte realizata din ceramica care asigura un proces de gatit optimizat, preparand uniform si eficent mancarea. Design-ul special a fost gandit pentru a se integra usor in orice decor, imbinand astfel intr-un mod armonios latura estetica si cea functionala.

Gratarul prezinta structura metalica dura, avand in componenta sa cel mai rezistent metal, precum si si balamale, stativ, feronerie sau suruburi. Acestea nu doar ca ofera o buna rezistenta in timp, ci asigura si o stabilitate excelenta produsului.

De asemenea, aparatul prezinta inaltator pentru gatit care ridica gratarul sau tava pentru pizza pana la marginea superioara a gratarului, oferind astfel acces mai usor la alimentele aflate pe foc. In plus, puteti utiliza si palete de pizza atunci cand vreti sa pregatiti o pizza delicioasa.

Gratar ceramica Kamado TOP, model Diamond, fix, 15 inch reviewPe de alta parte, trebuie sa stiti ca  aveti posibilitatea de a regla temperatura prin sistemul de ventilatie amplasat in partea superioara, scat si prin sistemul de ventilatie din partea inferioara. Temperatura din inteirorului aparatului variaza foarte pputin, fluxurile de aer fiind minime, astfel ca veti putea mentine temperatura optima foarte usor ore in sir, ceea ce inseamna ca produsul asigura si gatirea lenta a carnii sau legumelor.

Puteti alimenta gratarul atat cu lemne, cat si cu carbune si poate fi folosit si pe post de afumatoare sau pe post de cuptor pe lemne. Corpul gratarului prezinta un diametru de 40 de cm, iar gratarul interior un diametru de 34 de cm. Grosimea stratului ceramic este de 2.5-3 cm. Produsul este foarte rezistent la temperaturi inalte de pana la 450 de grade Celsius.

In varianta asamblata, gratarul masoara 50 x 50 x 60 cm.

Vezi detalii si pret

Asadar, daca sunteti in cautarea unui gratar Kamado bun care sa se integreze usor si in spatii mai mici, atunci modelul Kamado TOP model Diamond ar putea fi o varianta inspirata. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de el, cei mai multi il folosesc de cateva luni si confirma faptul ca este un produs potrivit cu nevoile lor. Prepara alimentele foarte bine, fie ca discutam despre fripturi, peste, legume sau pizza, timp in care este foarte usor de folosit, dar si de intretinut. Dupa parerea lor, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *